•     Ravitsemispalvelut PR10013-3001 01.01.2023-28.05.2023  4 op  (PRAS22) +-
    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Sisältö:  Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto. Osaaminen:  Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta. Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

    Vastuuhenkilö

    Tuula Ikonen

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Opettajien tunneilla osoittama materiaali

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Toimipiste

    Tikkarinne-kampus Tikkarinne 9 (TIK)

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    01.01.2023 - 28.05.2023

    Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

    4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

    Ilmoittautumisaika

    01.10.2022 - 31.10.2022

    Ryhmä
    • PRAS22
    Opettaja

    Mikko Lahti, Tuula Ikonen

    Paikkoja

    20 - 50

    Koulutusohjelma

    Matkailun koulutus

    Arviointiasteikko

    H-5