•     Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö PR10006-3001 15.08.2022-02.11.2022  5 op  (PRAS22) +-
    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Keskeinen sisältö Yritystoiminta matkailu- ja ravitsemisalalla Matkailun ansaintalogiikka Vieraanvaraisuudesta liiketoiminnaksi Matkailualan keskeiset käsitteet Matkailu kulttuurisena ilmiönä Osaamistavoitteet Tunnet keskeiset matkailualan keskeiset käsitteet. Osaat kuvailla matkailua elinkeinona, palveluina ja ilmiönä.

    Vastuuhenkilö

    Tarja Kupiainen

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Toimipiste

    Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    15.08.2022 - 02.11.2022

    Ilmoittautumisaika

    01.04.2022 - 30.09.2022

    Ryhmä
    • PRAS22
    Opettaja

    Tarja Kupiainen, Mikko Lahti

    Paikkoja

    20 - 60

    Koulutusohjelma

    Matkailun koulutus

    Arviointiasteikko

    H-5

    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1

    TIEDOT * osaat kertoa, millaisia liiketoiminnan aloja matkailu- ja ravitsemisalan ovat TAIDOT * osaat matkailu- ja ravitsemialan keskeiset käsitteet * tunnistat matkailu- ja ravitsemisalan ansaintalogiikkoja * osaat hakea matkailu- ja ravitsemisalalle olennaisia tietoja * osaat toimia vastuullisesti * olet suoriutunut opintojakson tehtävistä tyydyttävällä tasolla YLEISET TYÖELÄMÄVALMIUDET * osaat toimia tavoitteellisesti ja olet suorittanut opintojakson tehtävät * osaat toimia ryhmässä * ymmärrät ammattieettiset periaatteet ja osaat soveltaa niitä toiminnassasi

    Arviointikriteeri - arvosana 3

    TIEDOT * osaat kertoa asiantuntevasti, millaisia liiketoiminnan aloja matkailu- ja ravitsemisalan ovat TAIDOT * osaat eritellä matkailu- ja ravitsemialan keskeisiä käsitteitä * tunnistat matkailu- ja ravitsemisalan ansaintalogiikat * osaat itsenäisesti hakea matkailu- ja ravitsemisalalle olennaisia tietoja erilaisista lähteistä * osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti * olet suoriutunut opintojakson tehtävistä hyvällä tasolla YLEISET TYÖELÄMÄVALMIUDET * osaat toimia tavoitteellisesti ja olet suorittanut opintojakson tehtävät sovitussa aikataulussa * osaat toimia ryhmässä edistäen ryhmän toimintaa * ymmärrät ammattieettiset periaatteet ja osaat soveltaa niitä toiminnassasi

    Arviointikriteeri - arvosana 5

    TIEDOT * osaat asiantuntevasti kertoa, millaisia liiketoiminnan aloja matkailu- ja ravitsemisalan ovat TAIDOT * osaat eritellä ja hyödyntää matkailu- ja ravitsemialan keskeisiä käsitteitä * tunnistat ja osaat eritellä matkailu- ja ravitsemisalan ansaintalogiikat * osaat itsenäisesti ja tuloksellsiesti hakea matkailu- ja ravitsemisalalle olennaisia tietoja erilaisista lähteistä * osaat toimia itsenäisesti, vastuullisesti, aloitteellisesti ja joustavasti * olet suoriutunut opintojakson tehtävistä kiitettävällä tasolla YLEISET TYÖELÄMÄVALMIUDET * osaat toimia tavoitteellisesti ja olet suorittanut opintojakson tehtävät sovitussa aikataulussa * osaat toimia ryhmässä edistäen ja kehittäen ryhmän toimintaa * ymmärrät ammattieettiset periaatteet ja osaat soveltaa niitä toiminnassasi