Matkailualan trendit ja teemat (9 op)
Toteutuksen tunnus: LUT6023-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.04.2021 - 30.04.2021
Ajoitus
01.09.2021 - 31.12.2021
Opintopistemäärä
9 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
78 % Lähiopetus, 22 % Etäopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
- Matkailun koulutus
Opettaja
- Tuula Ikonen
- Hanna Vienonen
Vastuuopettaja
Tuula Ikonen
Ryhmät
-
LUTNS20Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2020
Tavoitteet
Opiskelija ymmärtää tulevaisuuden ennakoinnin merkityksen osana matkailuyritysen päätöksen tekoa, osaa etsiä kansainvälisiä trendejä, osaa arvioida trendien ja teemojen merkityksen matkailun elinkeinolle sekä ymmärtää teemamatkailun merkityksen.
Sisältö
Tulevaisuuden ennakointi. Ajankohtaiset trendit ja niiden merkitys matkailuelinkeinolle. Matkailun eri teemojen huomioiminen matkailuliiketoiminnassa. Ulkoilutapahtuman järjestäminen.
Aika ja paikka
Wärtsilä-kampus syys-joulukuu 2021
Osittan opetusta myös Collaboratessa
Oppimateriaalit
Opintojaksolla osoitettu materiaali
Opetusmenetelmät
Opiskelija
- osaa etsiä kansainvälisiä trendejä
- ymmärtää teemamatkailun merkityksen
- osaa arvioida trendien ja teemojen merkityksen matkailun elinkeinolle
Sisältö:
Ajankohtaiset trendit ja niiden merkitys matkailuelinkeinolle.
Matkailun eri teemojen huomioiminen matkailuliiketoiminnassa.
Opetusmenetelmät: luennot, ryhmätehtävät, paritehtävä, itsenäinen työskentely, mahdolliset excursiot
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Mahdolliset opintokäynnit
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Lähiopetus 135 t, itsenäinen työskentely ja työskentely tiimeissä 108 t,
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Arviointimenetelmät:
- portfolio
- raportit, esseet
- opintomatkoille osallistuminen
- tapahtumien järjestämisiin osallistuminen
- videoiden tekeminen
Arvioinnit perusteet:
- Hyväksytysti suoritetut tehtävät
- Aktiviinen läsnäolo tunneilla
- Aktiivinen osallistuminen tapahtumien järjestämisiin