Matkailu- ja ravitsemisalan perustaidot 2 (4 op)
Toteutuksen tunnus: LUT6013-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.10.2020 - 31.10.2020
Ajoitus
01.01.2021 - 31.03.2021
Opintopistemäärä
4 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
- Matkailun koulutus
Opettaja
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
Vastuuopettaja
Tuula Ikonen
Ajoitusryhmät
- opetuskeittiöryhmä 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- opetuskeittiöryhmä 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- opetuskeittiöryhmä 3 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LUTNS20Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2020
Pienryhmät
- opetuskeittiöryhmä 1
- opetuskeittiöryhmä 2
- opetuskeittiöryhmä 3
Tavoitteet
Opiskelija:
- ymmärtää ravitsemispalvelujen merkityksen osana matkailupalveluita
- tuntee ja osaa tapa- ja ruokakulttuuria
- osaa toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja tehtävissä majoitus
- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
- Osaa Hotellinx asiakkuuden hallinta- ja varausjärjestelmän perusteet
Sisältö
-
Arviointiasteikko
H-5