Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan perustaidot 2 (4 op)

Toteutuksen tunnus: LUT6013-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.10.2020 - 31.10.2020

Ajoitus

01.01.2021 - 31.03.2021

Opintopistemäärä

4 op

TKI-osuus

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomikoulutus (PR)

Toimipiste

Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 60

Koulutus

  • Matkailun koulutus

Opettaja

  • Tuula Ikonen
  • Mikko Lahti

Vastuuopettaja

Tuula Ikonen

Ajoitusryhmät

  • opetuskeittiöryhmä 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • opetuskeittiöryhmä 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • opetuskeittiöryhmä 3 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LUTNS20
    Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2020

Pienryhmät

  • opetuskeittiöryhmä 1
  • opetuskeittiöryhmä 2
  • opetuskeittiöryhmä 3

Tavoitteet

Opiskelija:
- ymmärtää ravitsemispalvelujen merkityksen osana matkailupalveluita
- tuntee ja osaa tapa- ja ruokakulttuuria
- osaa toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja tehtävissä majoitus
- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
- Osaa Hotellinx asiakkuuden hallinta- ja varausjärjestelmän perusteet

Sisältö

-

Arviointiasteikko

H-5