•     Hygiene in Accommodation and Catering Premises LUT3002-3009 13.10.2021-31.12.2021  1.5 cr  (TOP21_22) +-
    Learning objectives
    -
    Contents
    -

    Teaching methods and instruction

    Opiskeltava aineisto löytyy Ruokaviraston sivuilta oheisten nettiosoitteiden kautta. Luentaohjeet opiskelija saa sähköpostiinsa ilmoittautumisajan päätyttyä. (not translated)

    Responsible person

    Tuula Asikainen

    Learning material and recommended literature

    https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/hygieniaosaaminen/hygieniaosaamisen-vaatimukset/ (osaamisvaatimukset testissä) https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/ https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/lainsaadanto-ja-ohjeet/ https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/ http://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/elintarvikkeiden-turvallisen-kayton-ohjeet/ruokamyrkytykset/ https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/mallitesti/hygieniapassi_mallisarja_kysymykset_fi-16.12.2019.pdf https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/mallitesti/hygieniapassi_mallisarja_kysymykset_ja_vastaukset_fi-11.12.2019.pdf (not translated)

    Mode of delivery

    Contact teaching

    Campus

    Wärtsilä Campus Karjalankatu 3

    Exam dates and re-exam possibilities

    Testit ja tulokset Ke 3.11.2021 klo 14.15 - 15.45 testi Ke 10.11.2021 klo 14.15 - 15.45 uusintatesti Varaa testiin mukaan henkilöllisyystodistus, kuivamustekynä (siniväri), maksukuitti (tai näytä puhelimelta) sekä suurikokoinen, postimerkillä ja osoitetiedoilla varustettu kirjekuori todistuksen postittamista varten. (not translated)

    Teaching language

    Finnish

    Timing

    13.10.2021 - 31.12.2021

    Students workload

    Itsenäinen opiskelu (luentaohjeet annetaan ilmoittautujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä) + testin suorittaminen ja tulokset (not translated)

    Enrollment

    01.04.2021 - 30.09.2021

    Groups
    • TOP21_22
    Alternative learning methods

    Itsenäinen opiskelu ja testin hyväksytysti suorittaminen. (not translated)

    Assessment criteria

    Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittaminen hyväksytysti. (not translated)

    Teachers

    Tuula Asikainen

    Seats

    20 - 80

    Degree Programmes

    Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

    Evaluation scale

    Approved/Rejected

    Assessment criteria
    Assessment criteria, approved/failed

    Testin hyväksytty suorittaminen:
    vähintään 34 oikeaa vastausta 40 väittämästä.

    Suoritettuasi testin hyväksytysti saat hygieniapassitodistuksen ja -kortin lisäksi saat opintosuoritusotteen 1,5 op. (not translated)